Home » De beste slimme deurbel van 2023 » Video deurbel zonder abonnement

Video deurbel zonder abonnement

Of je nu thuis bent of onderweg, met een slimme deurbel weet je altijd wie er aan de deur staat. Maar waarom zou je kiezen voor een video deurbel zonder abonnement? En wat is een goede keuze? Dat en meer vertel ik je in deze blog.

Netatmo Video Deurbel design

De beste video deurbellen zonder abonnement

Allereerst het belangrijkste, hieronder zijn 4 goede opties voor video deurbellen zonder abonnement.

Eufy by Anker Video Doorbell

Deze slimme deurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Als je de deurbel liever aansluit op de bestaande bedrading is dat ook gewoon mogelijk. Een groot voordeel is dat je niet vastzit aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag. De beelden worden opgeslagen op de interne 16GB opslag van de HomeBase: het basisstation. Omdat je de HomeBase in je huis plaatst, is al je data veilig.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€177,00)
Laatst bijgewerkt op: 3 december 2023 - 02:08

Netatmo Smart Video Deurbel

Een van de sterke punten van de Netatmo Smart Video Doorbell is de lokale opslag: opgenomen beelden worden opgeslagen op een mini-SD-kaartje in de deurbel zelf. Dit betekent dat je geen abonnementskosten hoeft te betalen. Om te voorkomen dat iemand met slechte bedoelingen de deurbel inclusief SD-kaartje meeneemt kun je de beelden te uploaden naar Dropbox, iCloud of een FTP-server. Een ander voordeel is de makkelijke installatie. Al met al is dit een gebruiksvriendelijke slimme deurbel met prima geluid en beeld, ook ’s nachts. Ook de communicatie met bezoekers werkt soepel. Het is alleen jammer dat de bel de wififrequentie 5 GHz niet ondersteunt.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€232,00)
Laatst bijgewerkt op: 3 december 2023 - 02:07

Hombli Smart Doorbell

Met de Hombli Smart Doorbell en Chime weet je altijd wat er thuis gebeurt en wie er voor je deur staat! Zodra er wordt aangebeld krijg je een melding op je smartphone en kun je je bezoekers zien én spreken, ook wanneer je niet thuis bent. Koppel de bel met de Hombli smart chime om ook de deurbel in huis te horen als je je telefoon niet bij de hand hebt. Dankzij de oplaadbare batterij is de deurbel ook draadloos te installeren. Qua beeld opslag heb je de mogelijkheid om een micro SD kaart tot 128GB te gebruiken. Voor extra security sla je de beelden op in de cloud om ze zo op ieder moment terug te kijken.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€151,00)
Laatst bijgewerkt op: 3 december 2023 - 02:07

Wat zijn video deurbellen zonder abonnement?

Slimme deurbellen zijn de nieuwste trend op het gebied van thuisbeveiliging. Het zijn deurbellen die je kunt aansluiten op je WiFi-netwerk en die je kunt bedienen met een app op je smartphone of tablet. Zo kun je altijd zien wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Een video deurbel zonder abonnement is een deurbel waarbij je geen abonnementskosten hoeft te betalen om van alle functionaliteiten gebruik te maken. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook niet gebonden aan een bepaalde provider.

Hoe werken slimme deurbellen zonder abonnement?

Een slimme deurbel is eigenlijk een camera en een intercom in één. Wanneer er iemand op de deurbel drukt, krijg jij een melding op je smartphone of tablet. Je kunt vervolgens via de app de persoon zien en met hem of haar communiceren. Sommige slimme deurbellen hebben ook een bewegingssensor, zodat je een melding krijgt als er iemand voor de deur staat zonder op de bel te drukken. Een slimme deurbel zonder abonnement werkt op dezelfde manier als een video deurbel met abonnement, maar dan zonder de maandelijkse kosten.

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een video deurbel zonder abonnement

Als je een video deurbel zonder abonnement wilt aanschaffen, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste de kosten: hoewel je geen abonnementskosten hoeft te betalen, zijn sommige slimme deurbellen zonder abonnement duurder in aanschaf dan hun abonnementvarianten. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de installatie. Sommige deurbellen vereisen een installatie door een professional, terwijl andere deurbellen eenvoudig zelf te installeren zijn. Ook is het goed om te letten op de compatibiliteit van de deurbel met andere slimme apparaten, zoals een slimme thermostaat of slimme verlichting. Tot slot zijn beveiligings- en privacy-overwegingen belangrijk bij de aanschaf van een slimme deurbel. Zorg ervoor dat de deurbel is voorzien van encryptie en dat je de beelden veilig kunt opslaan.

Wat kost een abonnement bij andere aanbieders?

Om je een indicatie te geven van de kosten vind je hieronder een overzicht van de abonnementskosten die je betaalt bij een aantal merken:

Google Nest Aware

  • 30 dagen terugkijken: €5,-
  • 60 dagen terugkijken: €10,

Zonder abonnement heb je bij de Google Nest ook geen toegang tot de volgende features:

  • Intelligente meldingen
  • Activiteitszones

Ring Protect Plan

30 dagen terugkijken, 1 camera: €3,-
30 dagen terugkijken, meer camera’s: €10,-

Arlo Smart

  • 7 dagen terugkijken: Gratis
  • 14 dagen terugkijken: €8,99
  • 30 dagen terugkijken: €13,99
Veelgestelde vragen over video deurbel zonder abonnement
Wat is het verschil tussen een slimme deurbel met en zonder abonnement?

Een slimme deurbel met abonnement kost maandelijks geld, terwijl je bij een slimme deurbel zonder abonnement alleen de kosten van de aanschaf betaalt. Het abonnement biedt vaak extra functies, zoals cloudopslag van beelden.

Kan ik een slimme deurbel zonder abonnement zelf installeren?

Dat hangt af van het model dat je kiest. Sommige deurbellen vereisen professionele installatie, terwijl andere deurbellen eenvoudig zelf te installeren zijn.

Is een slimme deurbel veilig?

Een slimme deurbel kan veilig zijn, maar het is belangrijk om te letten op de beveiliging en privacy-instellingen. Zorg ervoor dat de deurbel is voorzien van encryptie en dat je de beelden veilig kunt opslaan.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€151,00)
amazon.nl (€169,95)
tink.nl (€289,95)
Laatst bijgewerkt op: 3 december 2023 - 02:07
Scroll naar boven