Home » De beste draadloze (wifi) video deurbel

De beste draadloze (wifi) video deurbel

Video deurbel draadloos

Ben jij op zoek naar een draadloze video deurbel om je voordeur mee in de gaten te houden? Op deze pagina vind je de beste opties en advies over waar je op moet letten tijdens de aanschaf.

Waarom kiezen voor een draadloze (wifi) video deurbel?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kiest voor een draadloze video deurbel. Misschien beschik je niet over een bestaande deurbel met bedrading of mag je hem niet vervang omdat je huurt. Wat je reden ook is, een draadloze video deurbel is een prima alternatief voor een bedrade video deurbel. De keuze is misschien iets beperkter, maar je hebt alsnog een aantal goede opties. Bij een draadloze videodeurbel hoef je er eigenlijk alleen maar voor te zorgen dat hij stevig hangt op de juiste plek. Om het aansluiten en eventueel vervangen van de huidige transformator en bedrading hoef je je niet druk te maken. Dit betekent wel dat je hem af en toe moet opladen.

De beste video deurbel draadloos

Onderstaande video deurbellen moeten wat ons betreft boven aan je lijstje staan.

Ring Video Deurbel 3

Ring Video Deurbel

De Ring Video Doorbell 3 is één van de beste draadloze video deurbellen op de markt. Installeren is een makkie en hij beschikt over een makkelijk uitneembare batterij. Deze videodeurbel is verder uitgerust met 1080p HD-video met tweerichtingsspraak, slimme bewegingsdetectie, Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit en nachtzicht.

Eufy By Anker Video Doorbell

Eufy Video Deurbel

De Eufy by Anker Video Doorbell is misschien iets minder bekend dan de andere twee in dit lijstje, maar daarom niet minder goed. Hij is eenvoudig zelf te installeren, de beeldkwaliteit is hoogstaand (2K) en je hoeft geen duur cloud abonnement af te sluiten. De deurbel zelf werkt op batterijen. Hij hoeft niet aangesloten te worden op je bestaande bedrading, dus je hoeft alleen de montageplaat vast te schroeven. Verder beschikt deze draadloze deurbel over nachtzicht, bewegingsdetectie en custom bewegingszones, een microfoon en slimme software die mensen en dieren uit elkaar kan houden. Dat scheelt iedere dag weer een aantal meldingen in de Eufy app.

Ring Video Deurbel 2

Ring Video Doorbell 2

De Ring Video Deurbel 2de Generatie is nog steeds een prima slimme deurbel voor mensen met een wat lager budget. Deze video deurbel is draadloos maar heeft geen uitneembare batterij. Daarom moet je hem bij de draadloze installatie af en toe van de deurpost halen om hem op te laden. Verder beschikt hij wel gewoon over veel mooie features zoals geavanceerde bewegingsdetectie, instelbare bewegingszones, tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking, 1080p HD-video, livebeeld, nachtzicht en een kijkhoek van 155 graden.

Hombli Smart Doorbell

Met de Hombli Smart Doorbell weet je altijd wat er zich thuis afspeelt en wie er voor je deur staat. Belt er iemand aan, krijg je een melding op je smartphone en kun je je bezoekers zien én spreken, ook wanneer je niet thuis bent. Ook als er iemand voor de deur staat die niet aanbelt, krijg je daarvan een melding. Dag en nacht. Dankzij de oplaadbare batterij is de deurbel ook draadloos te installeren. Verder handig, deze video deurbel draadloos is te koppelen met zowel Amazon Alexa als Google Assistant.

Waar moet je op letten bij het kopen van een video deurbel op batterijen?

Batterijsoort

Is de batterij uitneembaar en makkelijk oplaadbaar? Hoe lang gaan de batterij mee? Als je een video deurbel draadloos koopt wil je niet om de haverklap moeten opladen.

Lees ook:

Scroll naar boven