Home ยป Hoe werkt een Ring deurbel?

Hoe werkt een Ring deurbel?

Als je je aan het verdiepen bent in slimme deurbellen, is een Ring Video Deurbel een goede optie. De populariteit van video deurbellen groeit en Ring is een bekende naam. Maar hoe werkt een Ring deurbel precies en wat kun je er allemaal mee? Je vindt de antwoorden hieronder.

Hoe werkt een ring deurbel?

Zo werkt een Ring Video Deurbel

Een Ring Video Deurbel sluit je na het monteren aan op je wifi netwerk waarna ze notificaties versturen wanneer beweging wordt gedetecteerd of wanneer iemand op de knop op de deurbel drukt.

Sommige modellen sluit je aan op de bedrading van je huidige deurbel. Als alternatief hebben veel modellen een oplaadbare batterij.

Bekijk hier een volledig overzicht van draadloze video deurbellen.

Alle modellen beschikken over tweerichtingsaudio, ondersteunen bewegingsdetectie, kunnen overdag en ’s nachts opnemen met infrarood nachtzicht, en streamen livebeelden die je kunt bekijken via de Ring-app.

Alle modellen geven ook waarschuwingen wanneer de camera beweging detecteert en maken het mogelijk om video’s op te slaan in de cloud tegen een maandelijks bedrag. Alle Ring-deurbellen detecteren en nemen video op voor beweging binnen 10 meter, waarvan je op de hoogte wordt gebracht via een push notificatie op je telefoon.

De ring app

Met de Ring-app, die gratis beschikbaar is op iOS-, Android- en Windows 10-apparaten, bekijken je in hoge resolutie een livestream van je voordeur en praat je met eventueel bezoek middels tweerichtingsaudio. Met alle modellen kun je via de Ring-app gedeelde beelden van buren bekijken, de geschiedenis van gebeurtenissen bekijken, de status van de deurbel controleren, bewegingswaarschuwingen in- en uitschakelen en waarschuwingsinstellingen veranderen.

Groot assortiment

Met 5 modellen is Ring de fabrikant met het breedste assortiment slimme deurbellen. Weet je niet zeker welke je moet kiezen? Kijk eens naar deze uitgebreide vergelijking van alle modellen.

Hoe werkt een Ring Deurbel installeren?

Omdat Ring zo veel verschillende modellen aanbiedt. Er zijn verschillende stappen die je sowieso moet doorlopen, waaronder montage, verbinden met wifi en het configureren van de app. Op deze pagina vind je meer informatie over het installeren van een Ring Video Deurbel.

Ring Protect abonnement

Een van de belangrijke voordelen van een Ring Deurbel is cloud opslag. Echter heb je hier wel een abonnement voor nodig. Beelden die de deurbel camera opneemt worden dan opgeslagen zodat je die later kunt terugkijken, downloaden of delen. Als het beveiligen van jouw huis een belangrijke reden is om een Ring Video Deurbel te overwegen, zoals je doet met een IP camera, kun je hier dus niet omheen. In dit artikel lees je meer over het Ring Abonnement.

Na het lezen overtuigd van de werking en functionaliteiten van een Ring deurbel? Hier vind je een Ring Video Deurbel aanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven