Home ยป Netatmo video deurbel nu ook compatible met Google Assistant en Amazon Alexa

Netatmo video deurbel nu ook compatible met Google Assistant en Amazon Alexa

Netatmo Video Deurbel

Smart home fabrikant Netatmo heeft bekend gemaakt dat hun slimme deurbel vanaf nu ook compatible is met Google Assistant, Amazon Alexa en Siri. De video deurbel van het Franse Netatmo was voorheen enkel compatible met Apple Homekit, wat een nadeel was voor Amazon en Google gebruikers. Netatmo geeft op hun eigen blog aan dat de update automatisch uitgerold zal worden. Ben je dus al in het bezit van een Netatmo Video Deurbel hoef je daar niks voor te doen.

Welke functionaliteiten voegt dit toe?

Door de uitgebreide integratie met spraak assistenten krijgen gebruikers flink meer mogelijkheden. Met het spraakcommando “Alexa, toon mij de voordeur” geef je Amazon Alexa opdracht om de livestream te tonen op je Echo Spot or Echo Show. Het werkt ook de andere kant op: Alexa meld het zodra iemand aanbelt en vervolgens is het mogelijk om met diegene te praten via een Amazon smart speaker.

Dezelfde extra mogelijkheden zijn beschikbaar voor Google Home bezitters.

Nog steeds meer mogelijkheden met Apple Homekit

De functionaliteiten binnen de integratie met Apple Homekit blijven uitgebreider, waarmee de video deurbel vanaf het begin compatible is. met Custom Scenes verbind je de deurbel bijvoorbeeld met je buitenverlichting. Wanneer de slimme deurbel iemand detecteert springt automatisch de verlichting aan.

Lees hier onze volledige review van de Netatmo Video Deurbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven