Home » Ring Deurbel abonnement uitgelegd

Ring Deurbel abonnement uitgelegd

Ring Deurbel Abonnement

Met 5 modellen is Ring de fabrikant met het breedste assortiment slimme deurbellen. Denk jij er over na om er een te kopen? Dan weet je dat er een optioneel ring deurbel abonnement is: Ring Protect.

Wat is Ring Protect?

Het belangrijkste voordeel van het Ring Deurbel abonnement is de cloud opslag. Beelden die de deurbel camera opneemt worden hier opgeslagen zodat je die later kunt terugkijken, downloaden of delen. Opnames worden gestart zodra de camera beweging detecteert of iemand aanbelt.

De beelden worden 30 dagen opgeslagen in je Ring account.

Er zijn twee niveaus binnen het Ring Protect abonnement; het basis abonnement voor mensen met één Ring-apparaat en het Ring Protect Plus-abonnement voor iedereen met meerdere Ring-apparaten in huis: camera’s, alarmen en videodeurbellen.

Ring deurbel abonnement kosten

Je hebt dus de keuze tussen twee abonnementen, die je per maand of per jaar kunt betalen.

 • Ring Protect Basic: €3,- per maand of € 30,- voor één jaar.
 • Ring Protect Plus: €10,- per maand of € 100,- voor één jaar.

Wat heb ik aan een Ring deurbel zonder abonnement?

Hieronder een overzicht van alle functies die je kunt gebruiken zonder een doorlopend abonnement:

Notificaties en geavanceerde bewegingsdetectie

Telkens wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensor activeert, ontvang je een melding voor alle apparaten die je hebt ingesteld, zoals telefoons, laptops of slimme luidsprekers. Bij Ring zit er nauwelijks vertraging in de meldingen en dus ben je altijd op tijd.

De bewegingsdetectie van Ring is ook de beste in zijn klasse. Je kunt zelf bewegingsdetectie zones instellen en sommige de duurdere modellen beschikken over bewegingsdetectie die kan detecteren of objecten dichtbij of ver weg zijn voordat je wordt gewaarschuwd.

Live beeld van je voordeur en 2-wegs audio

Zonder abonnement kijk je waar je ook bent live mee. Dankzij de ingebouwde microfoon praat je op afstand met je bezoek.

Google Home en Alexa-integratie

Zoals je zou verwachten van een bedrijf dat eigendom is van Amazon, is de smart home compatibiliteit goed. Gebruik je slimme speaker als deurbel, of stream de live feed op je slimme scherm.

Onbeperkt aantal gebruikers voor elk Ring-apparaat

Zelfs als je geen abonnement hebt, kunnen meerdere gezinsleden gebruik maken van de Ring app. Iedere gebruiker ontvangt notificaties van beweging en bezoek en kan meekijken met de livestream.

Heb ik het ring deurbel abonnement nodig?

Hieronder vind je een overzicht van de functies waar je zonder abonnement geen toegang tot hebt. Hoewel het lijstje kort is, mis je zonder deze belangrijke functies de meeste beveiligingsvoordelen van een videodeurbel.

Bekijk opnames

Zonder een Ring Protect Plan-abonnement kun je opnames niet terugkijken. Dit is erg onhandig als je een keertje niet kunt opnemen maar toch wilt weten wie er langs is geweest. Ook als je meerdere notificaties van beweging bij je voordeur mist, zul je nooit weten wat er gebeurt is.

Video opslaan en delen

Ring deurbellen hebben geen lokale opslag, dus kun je geen video’s opslaan of delen. In het geval van diefstal of inbraak kun je de beelden dus niet met de politie delen, ook al heb je het live meegemaakt in de app.

De conclusie: als je een slimme deurbel aanschaft om je huis veiliger mee te maken kun je eigenlijk niet zonder het abonnement. En los van dat wil je als je zo veel geld neer legt voor een apparaat eigenlijk gewoon gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten zoals het terugkijken van opnames.

Alternatieven

Gelukkig zijn er ook video deurbel fabrikanten die je niet verplichten tot maandelijkse kosten. Wil je niet vast zitten aan maandelijkse kosten maar toch alles uit je video deurbel halen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Eufy Video Deurbel. Hier lees je meer over video deurbel zonder abonnement.

Toch geïnteresseerd in een Ring deurbel? Bekijk hier aanbiedingen en acties.

16 gedachten over “Ring Deurbel abonnement uitgelegd”

  1. Videogeschiedenis gaat bij beide Ring abonnementen maar tot 30 dagen terug.

   Belangrijke video’s die je langer wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Je kunt dit doen vanuit de Ring-app of door naar Ring.com te gaan en je aan te melden bij je account

 1. Ik heb alleen maar een Ring Video Doorbell 3
  En kan hierbij geen Protect Basic afsluiten. Wel de Protect Plus. Hoe zit dat.

 2. Pingback: Inloggen ring doorbell | BE Inloggen

 3. Pingback: Ring Deurbel Abonnement Opzeggen - NlOpzeggen.Com

 4. Pingback: Hoe werkt een Ring Deurbel? Slimmedeurbelinfo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven