Home » Ring Video Deurbel Vergelijken: wat is de beste keus voor mij?

Ring Video Deurbel Vergelijken: wat is de beste keus voor mij?

Met 5 modellen is Ring de fabrikant met het breedste assortiment slimme deurbellen. Ben jij nieuw in de smart home wereld? Of bedien je je hele huis al met een app? Er is een Ring Video Deurbel voor jullie allebei. Door alle keuze kun je echter een beetje verdwaald raken. Wij hebben alle slimme deurbellen van Ring vergeleken, zodat jij kunt beslissen welke past bij jouw situatie.

Ring Video Deurbel

Ring Video Deurbel Vergelijking

Ring Video Doorbell 4Ring 3Ring 3 PlusRing ProRing Pro 2
StroomvoorzieningIngebouwde batterij of netstroomVerwisselbare batterij of netstroomVerwisselbare batterij of netstroomNetstroom (met stekker)Netstroom of stroomadapter
Resolutie1080P HD1080P HD1080P HD1080P HD1536p HD
Kijkhoek160° horizontaal, 84° verticaal160° horizontaal, 84° verticaal160° horizontaal, 84° verticaal169° horizontaal, 90° verticaal150° horizontaal, 150° verticaal
Terugkijken voor gebeurtenis4 secondenNee4 seconden6 seconden6 seconden
Quick RepliesJaNeeNeeNeeNee
Wifi verbinding2.4 GHz en 5 GHz2.4 GHz en 5 GHz2.4 GHz en 5 GHz2.4 GHz en 5 GHz2.4 GHz en 5 GHz
Bewegingsdetectie1,5 tot 9 meter, custom bewegingszones1,5 tot 9 meter, custom bewegingszones1,5 tot 9 meter, custom bewegingszones4,5 tot 9 meter, custom bewegingszones3D bewegingsdetectie
WeersbestendigheidIP65IP65IP65IP24Niet gecertificeerd

Ring video deurbel aanbiedingen

Op zoek naar een Ring Video Deurbel aanbieding? Hier vind je een overzicht met de laagste prijzen, aanbiedingen en kortingen!

Ring Video Doorbell 4

De laatste toevoeging aan de collectie video deurbellen van Amazon is de Ring Video Doorbell 4. Dit 4e generatie model onderscheidt zich met een nieuwe pre-roll functie en quick replies. De quick replies zijn vooraf ingestelde reacties om snel te sturen wanneer je het druk hebt, zoals: “We kunnen momenteel niet open doen, maar laat gerust een bericht achter”.

Qua uiterlijk is er weinig veranderd, het design is bijna hetzelfde gebleven als het 2e generatie model.

In de upgrade van het tweede naar het derde model zaten weinig inhoudelijke verbeteringen, maar met de nieuwe pre-roll functie (in kleur) en quick replies is dit een echte verbetering!

Ring Video Doorbell 3

De Ring Video Doorbell 3 is bijna twee keer zo duur als de Ring Video Doorbell 2e generatie, maar is hij dubbel zo goed? Misschien niet helemaal. Alhoewel er zeker upgrades zijn doorgevoerd, is het grootste verschil de dual-band wifi (2,4 GHz en 5 GHz) en een robuuster ontwerp. Qua design zijn ze moeilijk uit elkaar te houden. Door de verbeterde montageplaat en schroeven zit de deurbel wat steviger vast dan zijn voorgangers. Ook heeft deze versie een uitneembare batterij wat het opladen makkelijker maakt. Tot slot heeft deze Ring Video Deurbel een IP-certificering van IP65 in plaats van IPX4. Dit betekent dat hij beschermd is tegen waterstralen en een flinke stortbui zal overleven, mocht je geen overkapping hebben waar je de deurbel plaatst. Los van dat zijn de meeste specificaties ongeveer hetzelfde.

Waar het op neerkomt: afhankelijk van je wensen en situatie moet je voor jezelf bepalen of je het extra geld over hebt voor deze features.

Ring Video Doorbell 3 Plus

De Ring Video Doorbell 3 Plus heeft dezelfde specificaties als de Ring Video Doorbell 3, met een verschil: de pre-roll functie. Daarmee kijk je 4 seconden vóór een gebeurtenis terug. Vooral erg handig als je de video deurbel primair inzet om je voordeur en huis te beveiligen.

Ring Video Doorbell (Generatie 2)

Ring Video Doorbell 2

Ring’s instapmodel is volledig vernieuwd met dit 2e generatie model. Het resultaat is één van de meest betaalbare video deurbellen voorzien van verassend veel features. Deze deurbel is uitgerust met een 1080p camera met een kijkhoek van 155 graden, 2-wegs communicatie, bewegingssensoren en nachtzicht. Maar er zijn meer upgrades: er is een extra bewegingszone en bewegingszones zijn gemakkelijker aan te passen. Ook de nachtzicht functie is verbeterd en de microfoon beschikt over ruisonderdrukking waardoor je gesprekken voert zonder onderbroken te worden.

Deze Ring Video Deurbel werkt zowel op netstroom als batterij. Je hebt dus de keuze om hem te installeren op de bedrading van je huidige deurbel of af en toe de batterij op te laden.

Lang verhaal kort: deze Ring Video Deurbel is een grote verbetering ten opzichte van het oude model. Met € 99,- is hij ook redelijk betaalbaar. Ben je op zoek naar een basis model en ben je geen power user die er alles uit wilt halen? Dan is dit een prima deurbel voor jou.

Ring Video Doorbell | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie (2. gen) | Inclusief proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plus

Ring Video Doorbell | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie (2. gen) | Inclusief proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plus

Ring Pro 2

De Ring Video Doorbell Pro 2 is het duurste maar ook meest geavanceerde model. De Pro 2 onderscheid zich vooral van de rest met geavanceerde bewegingsdetectie en grote kijkhoek. Dankzij de 3D-bewegingsdetectie met zicht vanuit vogelperspectief krijg je een zeer gedetailleerd overzicht van wat er zich voor je deur heeft afgespeeld. Door de extra grote kijkhoek (150° horizontaal, 150° verticaal) zie je jouw bezoek van top top teen, weergeven in een Ultra HD resolutie van 1536p.

Het installatiegemak is een ander groot voordeel van deze Ring video deurbel. Dankzij de meegeleverde stroomadapter hoef je de deurbel niet op de bestaande bedrading te installeren. De mogelijkheid om de deurbel op je bestaande bedrading aan te sluiten is er overigens wel.

Ring Pro

Ring Video Doorbell Pro

Het Pro-model verschilt flink van de andere modellen. Deze deurbel is heel eenvoudig te installeren, omdat je hem gewoon met een stekker in het stopcontact steekt.

Hij heeft dual-band wifi, waardoor het signaal vrijwel nooit wegvalt. Bovendien is het mogelijk om 6 seconden vóór een gebeurtenis terug te zien. Zo heb je een duidelijker beeld van een situatie. Andere kenmerken zijn grotendeels hetzelfde als de Doorbell 3. De camera is 1080p, met een kijkhoek van 160/90 graden. De verbinding duurt nog steeds 2 Mbps. De bewegingsdetectie werkt vrijwel hetzelfde, maar kan nauwkeuriger ingesteld worden. Omdat je zelf de zones kunt instellen die de bewegingssensor triggeren, heb je geen last van nutteloze notificaties.

Kies voor de Ring Pro als je het geld over hebt voor een geavanceerde slimme deurbel met veel extra features.

Ring Doorview Camera

Ring Doorview Camera

De Ring Doorview Cam is perfect voor in appartementen. Deze Ring Video Deurbel vervangt je deurspion en werkt op een verwisselbare batterij. De deurspion functioneert hetzelfde als Ring deurbellen: bezoekers bellen aan en je spreekt ze via de app. Het beeldmateriaal is in full hd resolutie. Het is mogelijk om privacy zones in te stellen, om bijvoorbeeld de voordeur van de buren af te schermen van camerabeeld. Daarnaast heeft de Doorview Cam klopdetectie, zodat je ook meldingen krijgt als iemand aanklopt.

Ring Door View Cam | De videodeurbel die je kijkgat vervangt met een 1080p HD-video en tweeweg-audio. Voor deuren met een dikte van 34-55 mm.

Ring Door View Cam | De videodeurbel die je kijkgat vervangt met een 1080p HD-video en tweeweg-audio. Voor deuren met een dikte van 34-55 mm.

Ring Video Deurbel Installeren

Kies je ervoor om jouw Ring Video Deurbel te installeren op netstroom? Dan zul je hem moeten aansluiten op de bestaande bekabeling en transformator. Check goed of de bestaande het juiste voltage levert. Hier lees je alles over het installeren en monteren van een Ring Video Deurbel.

Verder lezen over Ring Video Deurbellen

Scroll naar top