Home » Ring Video Deurbel Vergelijken: wat is de beste keus voor mij?

Ring Video Deurbel vergelijken: welke Ring deurbel past bij mij?

Met 5 modellen is Ring de fabrikant met het breedste assortiment slimme deurbellen. Ben jij nieuw in de smart home wereld? Of bedien je je hele huis al met een app? Er is een Ring Video Deurbel voor jullie allebei. Door alle keuze kun je echter een beetje verdwaald raken. Wij hebben alle slimme deurbellen van Ring vergeleken, zodat jij kunt beslissen welke past bij jouw situatie.

Ring Video Doorbell 4

De laatste toevoeging aan de collectie video deurbellen van Amazon is de Ring Video Doorbell 4. Dit 4e generatie model onderscheidt zich met een nieuwe pre-roll functie en quick replies. De quick replies zijn vooraf ingestelde reacties om snel te sturen wanneer je het druk hebt, zoals: “We kunnen momenteel niet open doen, maar laat gerust een bericht achter”.

Koop voor de laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 – 13:08
Qua uiterlijk is er weinig veranderd, het design is bijna hetzelfde gebleven als het 2e generatie model.

In de upgrade van het tweede naar het derde model zaten weinig inhoudelijke verbeteringen, maar met de nieuwe pre-roll functie (in kleur) en quick replies is dit een echte verbetering!

Ring Video Doorbell 3

De Ring Video Doorbell 3 is bijna twee keer zo duur als de Ring Video Doorbell 2e generatie, maar is hij dubbel zo goed? Misschien niet helemaal. Alhoewel er zeker upgrades zijn doorgevoerd, is het grootste verschil de dual-band wifi (2,4 GHz en 5 GHz) en een robuuster ontwerp. Qua design zijn ze moeilijk uit elkaar te houden. Door de verbeterde montageplaat en schroeven zit de deurbel wat steviger vast dan zijn voorgangers. Ook heeft deze versie een uitneembare batterij wat het opladen makkelijker maakt. Tot slot heeft deze Ring Video Deurbel een IP-certificering van IP65 in plaats van IPX4. Dit betekent dat hij beschermd is tegen waterstralen en een flinke stortbui zal overleven, mocht je geen overkapping hebben waar je de deurbel plaatst. Los van dat zijn de meeste specificaties ongeveer hetzelfde.

Waar het op neerkomt: afhankelijk van je wensen en situatie moet je voor jezelf bepalen of je het extra geld over hebt voor deze features.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€128,00)
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 – 13:08
Verschil Ring 3 en 4

Is het verschil tussen ring 3 en 4 groot genoeg om te kiezen voor het nieuwere model? Wat ons betreft wel. Het prijsverschil is niet enorm en je krijgt er toch een paar waardevolle nieuwe features bij zoals de pre-roll-functie en quick replies.

Ring Video Doorbell 3 Plus

De Ring Video Doorbell 3 Plus heeft dezelfde specificaties als de Ring Video Doorbell 3, met een verschil: de pre-roll functie. Daarmee kijk je 4 seconden vóór een gebeurtenis terug. Vooral erg handig als je de video deurbel primair inzet om je voordeur en huis te beveiligen.

Koop voor de laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 – 13:07
Ring Video Doorbell (Generatie 2)

Ring’s instapmodel is volledig vernieuwd met dit 2e generatie model. Het resultaat is één van de meest betaalbare video deurbellen voorzien van verassend veel features. Deze deurbel is uitgerust met een 1080p camera met een kijkhoek van 155 graden, 2-wegs communicatie, bewegingssensoren en nachtzicht. Maar er zijn meer upgrades: er is een extra bewegingszone en bewegingszones zijn gemakkelijker aan te passen. Ook de nachtzicht functie is verbeterd en de microfoon beschikt over ruisonderdrukking waardoor je gesprekken voert zonder onderbroken te worden.

Koop voor de laagste prijs
coolblue.nl (€64,99)
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 – 13:07
Deze Ring Video Deurbel werkt zowel op netstroom als batterij. Je hebt dus de keuze om hem te installeren op de bedrading van je huidige deurbel of af en toe de batterij op te laden.

Lang verhaal kort: deze Ring Video Deurbel is een grote verbetering ten opzichte van het oude model. Met € 99,- is hij ook redelijk betaalbaar. Ben je op zoek naar een basis model en ben je geen power user die er alles uit wilt halen? Dan is dit een prima deurbel voor jou.

Ring Pro 2

De Ring Video Doorbell Pro 2 is het duurste maar ook meest geavanceerde model. De Pro 2 onderscheid zich vooral van de rest met geavanceerde bewegingsdetectie en grote kijkhoek. Dankzij de 3D-bewegingsdetectie met zicht vanuit vogelperspectief krijg je een zeer gedetailleerd overzicht van wat er zich voor je deur heeft afgespeeld. Door de extra grote kijkhoek (150° horizontaal, 150° verticaal) zie je jouw bezoek van top top teen, weergeven in een Ultra HD resolutie van 1536p.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€169,99)
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 – 13:08
Het installatiegemak is een ander groot voordeel van deze Ring video deurbel. Dankzij de meegeleverde stroomadapter hoef je de deurbel niet op de bestaande bedrading te installeren. De mogelijkheid om de deurbel op je bestaande bedrading aan te sluiten is er overigens wel.

Ring Pro

Het Pro-model verschilt flink van de andere modellen. Deze deurbel is heel eenvoudig te installeren, omdat je hem gewoon met een stekker in het stopcontact steekt.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€124,02)
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 – 13:07
Hij heeft dual-band wifi, waardoor het signaal vrijwel nooit wegvalt. Bovendien is het mogelijk om 6 seconden vóór een gebeurtenis terug te zien. Zo heb je een duidelijker beeld van een situatie. Andere kenmerken zijn grotendeels hetzelfde als de Doorbell 3. De camera is 1080p, met een kijkhoek van 160/90 graden. De verbinding duurt nog steeds 2 Mbps. De bewegingsdetectie werkt vrijwel hetzelfde, maar kan nauwkeuriger ingesteld worden. Omdat je zelf de zones kunt instellen die de bewegingssensor triggeren, heb je geen last van nutteloze notificaties.

Kies voor de Ring Pro als je het geld over hebt voor een geavanceerde slimme deurbel met veel extra features.

Ring Video Deurbel Aanbiedingen

Op zoek naar een Ring Video Deurbel aanbieding? Hier vind je een overzicht met de laagste prijzen, aanbiedingen en kortingen!

Ring Video Deurbel Installeren

Kies je ervoor om jouw Ring Video Deurbel te installeren op netstroom? Dan zul je hem moeten aansluiten op de bestaande bekabeling en transformator. Check goed of de bestaande het juiste voltage levert. Hier lees je alles over het installeren en monteren van een Ring Video Deurbel.

https://www.youtube.com/watch?v=xxSJ5nO4b48

Verder lezen over Ring Video Deurbellen

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl (€168,00)
amazon.nl (€159,99)
blokker.nl (€179,00)
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 - 13:08

Verkrijgbaar bij

bol.com (€169,99)
amazon.nl (€169,99)
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 - 13:08

Verkrijgbaar bij

bol.com (€124,02)
amazon.nl (€179,00)
Laatst bijgewerkt op: 2 oktober 2023 - 13:07
Scroll naar boven