Home » Ring Video Doorbell 4 nu te koop

Ring Video Doorbell 4 nu te koop

De nieuwste toevoeging aan de flinke collectie video deurbellen van Amazon is de Ring Video Doorbell 4. Dit 4e generatie model onderscheidt zich met een nieuwe pre-roll-functie. Hieronder lees je over welke functionaliteiten deze slimme deurbel nog meer beschikt en waar je hem kunt kopen.

Extra functionaliteiten ten opzicht van voorganger

Pre-roll functionaliteit

De Ring Video Doorbell 4 is de opvolger van de derde generatie modellen: Ring Video Doorbell 3 en 3 Plus. Grootste verschil is de vernieuwde pre-roll functie, waarmee gebruikers 4 seconden beeld krijgen te zien bij bewegingen. Deze preview krijg je dus al te zien voordat iemand aanbelt en kun je later terugkijken. De Video Doorbell 3 plus had deze functionaliteit ook al, maar dan in zwart-wit. Bij het nieuwe model worden de previews afgespeeld in kleur.

Quick replies

Een andere compleet nieuwe toevoeging zijn quick replies: vooraf ingestelde reacties om snel te sturen wanneer je het druk hebt. Zo kun je een verkoper laten weten dat je niet geïnteresseerd bent met slecht één druk op de knop.

Veel blijft ook veel hetzelfde

Verder beschikt de  Video Doorbell 4 over dezelfde eigenschappen als zijn voorganger. De camera beschikt over 1080p-resolutie en er zijn uiteraard een speaker en microfoon aanwezig. Net als de voorganger kun je deze video deurbel zowel bedraad installeren of op batterijen laten werken. Verder ondersteunt de Video Doorbell 4 wifi op 2,4GHz en 5GHz.

Prijs Ring Video Doorbell 4

[affegg id=3]

Bekijk hier alle Ring Deurbel aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven