Home » Video deurbel aanbieding » Nest deurbel aanbieding

Nest deurbel aanbieding

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel om jou voordeur mee in de gaten te houden, kunnen de modellen van Google je niet ontgaan zijn. Met een Google Nest Hello deurbel praat je met je bezoek zelfs als je niet thuis bent en naast de strakke designs zitten de video deurbellen van Google vol met slimme features. Natuurlijk is het altijd lekker om een Google Nest Hello deurbel aanbieding te scoren. Hieronder vind je de meest actuele aanbiedingen en acties die lopen bij webshops zoals Amazon, Coolblue en Bol.com. Er wordt regelmatig korting gegeven of een product als combi deal in de aanbieding gedaan.

Google Nest Deurbel (bedraad) aanbiedingen

[affegg id=4][affegg id=14]

Het originele model van Google sluit je aan op de bestaande elektriciteitsvoorziening van je huis. Check daarom altijd goed of de deurbel compatible is met het bestaande systeem.

Ten opzicht van het nieuwere model (op batterij) zijn er geen grote inhoudelijke verschillen, dit model ondersteunt echter één functie die de Nest Doorbell op batterij niet heeft: 24/7 video opname.

Google Nest Deurbel Batterij aanbieding

[affegg id=15]

Deze nieuwere versie van Google’s deurbel werkt op batterijen maar kan ook bedraad aangesloten worden. Deze deurbel kun je dus ophangen waar je wilt en heb je binnen een mum van tijd geïnstalleerd!

Verder zit er nog een hele coole nieuwe feature in: hij kan onderscheid maken tussen mensen, pakketten, dieren en voertuigen. Je hoeft dus nooit meer zenuwachtig af te wachten voor een pakketje. Wacht gewoon rustig de notificatie af en ben je toch net even niet thuis praat je over kraakhelder beeld en geluid met de bezorger.

Waarom kiezen voor een Google Nest Video Deurbel aanbieding?

De Nest Doorbell is een uitstekende optie als je op zoek bent naar een nieuwe videodeurbel of je huidige analoge deurbel wilt vervangen. De slimme deurbel voldoet aan alle belangrijkste eisen: een grote kijkhoek, slimme waarschuwingen en de mogelijkheid om bekabeld of draadloos te installeren.

Scroll naar boven