Video deurbel Black Friday deals 2024

Als je op dit moment overweegt een video deurbel aan te schaffen, is het verstandig om nog even te wachten tot Black Friday 2024 voor een mooie deal! Wij zetten alles voor je op een rijtje, zodat jij later dit jaar de beste video deurbel black friday deals kunt scoren!

Video deurbel black friday deals 2021

Zet vrijdag 25 november maar alvast in je agenda als de datum om een video deurbel voor een geweldige prijs te krijgen. Met een slimme deurbel voeg je niet alleen extra beveiliging toe aan je huis, het zorgt ook voor gemak en je kunt ze koppelen aan andere smart home producten.

Met een video deurbel haal je een toffe gadget in huis die je af kunt stemmen op je eigen behoeften. Via een app krijg je notificaties zodra je bezoek hebt of er beweging geregistreerd wordt. Via een live video feed zie je vervolgens wie er voor je deur staat, ook al ben je niet in de buurt.

Dankzij de HD camera krijg je een duidelijk beeld krijgen van wie er voor je deur staat, aangekondigd of niet. De meeste deurbellen met camera beschikken ook over tweerichtingsaudio, waarmee je met je bezoek kunt praten.

Als dat klinkt als het extra stukje smart home beveiliging waar je naar op zoek was, en je wilt er een kopen voor mogelijk de laagste prijs van het jaar – ben je hier op de juiste plek!

Wanneer beginnen video deurbel Black Friday deals?

Black Friday valt in 2024 op vrijdag 24 november. Alhoewel Black Friday begon als één dag is het uitgegroeid tot de Black Week: een week vol aanbiedingen en kortingen. De eerste webshops beginnen al op vrijdag 17 november met het strooien met kortingen. De rest volgt vaak op maandag 20 november met acties. Mis je Black Friday? Wees niet getreurd, maandag 27 november is Cyber Monday.

Waar vind ik de beste deals?

Hieronder vind je een overzicht van de webshops die meestal de beste video deurbel Black Friday deals aanbieden. Het is zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen bij één van deze shops om je te oriënteren op een model waar je geïnteresseerd in bent.

Eufy Video Deurbel Black Friday aanbiedingen

Hieronder vind je een overzicht van de beste Eufy Video Deurbel Black Friday aanbiedingen:

Google Nest Video Deurbel Black Friday deal

Hieronder vind je een overzicht van de beste Google Nest Video Deurbel kortingen tijdens Black Friday 2024:

Ring Video Deurbel Black Friday Deals

Hieronder vind je een overzicht van de beste Ring Video Deurbel kortingen tijdens Black Friday 2024:

 

Scroll naar boven