Video Deurbel met gong

Een video deurbel zorgt voor comfort en veiligheid. Je kijkt mee met wat er gebeurt voor je deur en hoeft niet thuis te zijn om te praten met bezoek. Maar zonder een video deurbel gong of chime heb je er niet zo veel aan. Een gong (ook wel chime) maakt namelijk geluid wanneer iemand op de bel drukt. Alhoewel je bij een slimme deurbel doorgaans ook een notificatie op je mobiel krijgt, heb je die misschien niet altijd bij de hand. Hieronder gaan we verder in op de voordelen van een video deurbel met gong en geven we je een paar goede opties.

De voordelen van een video deurbel met gong

Zoals we hierboven al benoemde is het handig om niet helemaal afhankelijk te zijn van je mobiele telefoon en maakt de gong een geluid zodra er iemand aanbelt. Het tweede voordeel is dat dit een stuk makkelijker is dan de video deurbel aan te sluiten op de gong van je bestaande deurbel. Ten derde fungeren sommige gongen ook gelijk als WiFi versterker waardoor je een stabieler signaal hebt en minder vertraging.

Eufy by Anker Video Doorbell

Deze slimme deurbel van Eufy wordt geleverd met “HomeBase”: het basisstation. Dit basisstation fungeert naast gong ook als data opslag. Hierdoor is niet alleen je data veilig maar hoef je ook niet te betalen voor een maandelijks abonnement. Deze deurbel werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk installeert. Als je de deurbel liever aansluit op de bestaande bedrading is dat ook gewoon mogelijk. Lees hier verder over de Eufy Video Deurbel.

Ring Video Doorbell + Chime

Veel modellen van de Ring Video Deurbel worden ook verkocht in combinatie met de Ring Chime op de website van Coolblue. De Ring Chime werkt hetzelfde als het Eufy basisstation: hij maakt geluid zodra iemand aanbelt en versterkt het wifi signaal voor je Ring apparaten. De gong staat in verbinding met je Ring Video deurbel en maakt geluid bij bewegingsdetectie of als iemand aanbelt.

Eufy Video Deurbel Slim Inclusief Draadloze Gong

Bij dit iets goedkopere model van Eufy krijg je standaard een draadloze gong die je gewoon in het stopcontact steekt. Het installeren van deze video deurbel is zo gedaan. Eenmaal klaar, ben je in het bezit van een video deurbel die werkt zonder abonnement, werkt op accu die 110 dagen mee gaat en van een goede camera is voorzien.

Scroll naar boven