Home » Welke Slimme Deurbel werkt met Google Home?

Welke Slimme Deurbel werkt met Google Home?

Met een Google Home speaker geef je jouw slimme assistent in huis opdrachten en krijg je hulp bij dagelijkse bezigheden. Daarnaast stuur je Google Assistant compatible apparaten in huis aan, zoals video deurbellen. Heb jij Google Home in huis of overweeg je het en ben je op zoek naar een compatible slimme deurbel? Wij geven je een aantal opties.

Slimme deurbel google home

Wat is Google Home?

Google home is een slimme speaker van de gelijknamige zoekgigant en is ontworpen om te concurreren met de populaire Amazon Echo. Google Home kan muziek afspelen, maar is in de eerste plaats ontworpen om Google Assistant mee aan te sturen.

Nadat je het ‘OK, Google’ of ‘Hey, Google’ hebt gezegd kun je de slimme speaker een vraag stellen of opdracht geven. Zo kun je iemand bellen, een muziekje opzetten of een afspraak in je agenda zetten.

Er zijn vier verschillende varianten te koop in Nederland: Google Nest Mini, Google Nest Hub, Google Nest Audio en de Google Home Max.

Alle speakers geven je toegang tot dezelfde Google Assistent-service. Ze verschillen in grootte, geluidskwaliteit en prijs. Je gebruikt dezelfde Google Home-app om ze alle drie in te stellen, en ze reageren allemaal op dezelfde commando’s en opdrachten.

De beste video deurbellen voor Google Home

Onderstaande video deurbellen zijn geschikt voor Google Home. Hier vind je onze complete lijst van beste slimme deurbellen.

Google Nest Hello

De Google Nest Hello is natuurlijk een logische keuze voor integratie met Google Home. De video deurbel van Google integreert gemakkelijk met Google Assistant zonder een moeilijk installatieproces te doorlopen. Je kunt de livestream zelfs naar jouw Chromecast of favoriete smartdisplay casten.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€162,36)
Laatst bijgewerkt op: 3 oktober 2023 - 01:11
Koop voor de laagste prijs
bol.com (€179,99)
Laatst bijgewerkt op: 3 oktober 2023 - 01:10

De Nest Hello staat niet voor niets bovenaan onze lijst. De camera neemt video op met een resolutie van 1600×1200 in HDR en met maximaal 30 frames per seconde (FPS), waardoor je alles kristalhelder ziet. Hij beschikt over nachtzicht, ondersteunt 24/7 opname, speelt vooraf opgenomen berichten af en kan zelfs gezichten detecteren wanneer je een abonnement op Nest Aware koopt. Hij beschikt ook over 128-bits codering met ondersteuning voor intelligente tweestapsverificatie!

Lees hier verder over de deurbellen van Google.

Arlo Video Deurbel

De Arlo Video Deurbel overtreft bijna elke video deurbel op de markt op basis van specificaties en doet het ook allemaal tegen een lagere instapprijs. Met € 199 is hij goedkoper dan de slimme deurbellen van Ring en Google. Arlo beschikt over een unieke 1: 1 beeldverhouding en hoge resolutie van 1538 x 1538. De camera heeft ook HDR-video-ondersteuning voor kristalheldere beelden.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€115,00)
Laatst bijgewerkt op: 3 oktober 2023 - 01:10

Mijn favoriete functie zijn toch wel de standaard ingesproken berichten, welke je met één druk op de knop afspeelt.

Wel heb je een abonnement nodig voor cloudopslag. Daarmee krijg je ook toegang tot AI object- en persoonsdetectie en aanpasbare bewegingszones. Hiermee bespaar je jezelf een heleboel nutteloze meldingen van voorbij rennende honden of bomen die in de wind waaien. Tot slot heb je de keuze om de draadloze versie aan te schaffen, wat de installatie gemakkelijk maakt. Lees hier meer over de draadloze Arlo Video Deurbel.

Netatmo Video Deurbel

Geef je de voorkeur aan een slimme deurbel zonder abonnement die Google Home compatible is? Dan is de Netatmo Video Deurbel wat voor jou. Deze video deurbel is makkelijk te installeren, ontzettend mooi en heeft een gebruiksvriendelijke app.

Hier vind je meer informatie over de Netatmo Video Deurbel.

Koop voor de laagste prijs
bol.com (€219,00)
Laatst bijgewerkt op: 3 oktober 2023 - 01:10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven