Welke slimme deurbel werkt met Homey?

Met Homey verbind je al je smart home producten in huis met elkaar. Heb jij Homey in huis en ben je op zoek naar een compatible videodeurbel? Wij geven je een aantal opties.

Wat is homey?

Homey is een smart home controller. Een smart home-systeem of smart home-controller vormt het hart van jouw smart home. Het systeem beheert al je slimme apparaten voor thuisgebruik en verbindt ze met elkaar. Het biedt je één toegangspunt tot je huis: beheer, automatiseer en bewaak je hele huis vanaf één plek.

De beste video deurbellen voor Homey

Onderstaande video deurbellen zijn geschikt voor Homey. Hier vind je onze complete lijst van beste slimme deurbellen.

Ring Video Deurbel Gen. 2

Ring Video Doorbell 2

Als je op zoek bent naar een videodeurbel die heel eenvoudig te installeren is en geen bedrading nodig heeft, dan is de Ring Video Doorbell 2 zeker het overwegen waard. Hij levert overdag kleurrijke 1080p video en ook ’s nachts relatief relatief scherpe zwart-wit beeld. Je hebt de mogelijkheid meerdere handige bewegingsdetectie zones in te stellen en de installatie is heel makkelijk.

Netatmo Smart Video Doorbell

Heb jij privacy hoog in het vaandel staan? Dan is dit jouw videodeurbel. Deze slimme deurbel slaat beelden veilig lokaal op waardoor geen abonnement nodig is. De beeld- en geluid kwaliteit is top en het design mag er ook zijn. Naast meldingen wanneer er aangebeld wordt heb je ook de mogelijkheid om een melding in te stellen wanneer er een persoon voor de voordeur staat maar niet aanbelt. Daarnaast beschikt hij over gezichtsherkenning software en custom activiteiten zones. De Netatmo Smart Video Doorbell heeft een aardig prijskaartje, maar daar krijg je veel voor terug.

Wat kun je met je slimme deurbel in combinatie met Homey?

Zodra je jouw slimme deurbel hebt gekoppeld aan het systeem van Homey kun je helemaal losgaan en bijvoorbeeld je slimme lampen laten knipperen zodra er iemand aanbelt, meekijken met de livestream op je TV of notificaties versturen naar telefoons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven