Home » Video deurbel aanbieding

Video deurbel aanbieding

Op zoek naar een video deurbel aanbieding? Op deze pagina vind je een overzicht van de prijzen van de beste slimme deurbellen bij de grotere webshops.

Video deurbel aanbieding

Eufy video deurbel aanbieding

[affegg id=2]

Over deze slimme deurbel

De Eufy Video Deurbel staat vooral bekend om goede privacy instellingen en uitstekende beeldkwaliteit en is een serieuze concurrent van Amazon en Google. Qua prijs/kwaliteit verhouding is dit misschien wel de koploper.

Hier vind je een overzicht van alle Eufy aanbiedingen. Naast de Eufy Doorbell 2K bied Eufy ook een goedkoper model aan.

Netatmo video deurbel aanbieding

[affegg id=5]

Over deze video deurbel

De Netatmo video deurbel staat vooral bekend om de goede Apple Homekit integratie, alhoewel er onlangs ook ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Home is toegevoegd. Heb je meer slimme apparaten van Apple in je huis is deze deurbel dus een goede keus. Verder heeft deze video deurbel een geweldig design, is makkelijk te installeren en je zit niet vast aan abonnementskosten.

Ring video deurbel aanbieding

[affegg id=3]

Over de Ring deurbel

De Video Doorbell 4 is de nieuwste toevoeging aan de flinke collectie slimme deurbellen van Amazon. Dit 4e generatie model onderscheidt zich met een nieuwe pre-roll-functie en quick replies.

Aanbiedingen en acties van andere Ring modellen vind je hier.

Google Nest Hello aanbieding

[affegg id=4]

Over de Google Nest Hello

De Google Nest Hello is een heel complete video deurbel met veel coole features, zoals nachtzicht, 24/7 opnames, gezichtsherkenning en de mogelijkheid om vooraf opgenomen berichten af te spelen als je niet thuis bent.

Video deurbel actie

Er worden regelmatig slimme deurbel acties aangeboden bij Bol.com, coolblue.nl en Amazon. Ben je op zoek naar een goedkope video deurbel? Kijk dan eens naar de goedkopere versies van de Ring video deurbel.

Black Friday is hét perfecte moment om een video deurbel te kopen, omdat er dan hoge kortingen gegeven worden. Houd hier alle video deurbel Black Friday deals van 2021 in de gaten.

Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor video deurbel je precies nodig hebt? Lees dan eens onze handleiding voor het kopen van een slimme deurbel! Na het lezen weet je waar je op moet letten en welke features je in jouw situatie nodig hebt.

Scroll naar boven